САОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ
28.09.2021
Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
06.10.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС

Данас 02.10.2021. године у Новом Граду је одржана Скупштина општинског одбора ОСТА ВРС Нови Град, на којој су разматрани Извјештај о радуу претходном периоду, План рада за наредни период и извршени избори новог руководства. За предсједника скупштине општинског одбора ОСТА ВРС Нови Град је изабран Митрашиновић Бранислав, а за замјеника предсједника скупштине је изабран Блануша Миленко.

Досадашњи предсједник општинског одбора Мирко Новаковић поново је изабран на ту дужност. У име ОСТА ВРС скупштини су присуствовали и Мирко Тривић, потпредсједник ОСТА ВРС и Жељко Струкар, генерални секретар ОСТА ВРС. На скупштини су разјашњена сва питања и неспоразуми које је произвео ранији предсједник РО Приједор Милоје Мисирача, који је на крајње непримјерен начин обмањивао чланство ОСТА ВРС у овој регији, што су сви присутни најоштрије осудили. Скупштини је присуствовао и активно учествовао у раду и Начелник општине Нови Град, господин Мирослав Дрљача.

Након радног дијела, домаћини су за све учеснике у раду скупштине организовали заједнички ручак, гдје је након успјешног радног дијела, настављена позитивна атмосфера и пријатељско дружење старјешина.

error: Садржај је заштићен!!!