Пријем код премијерке Цвијановић

Забрана лијечења Генералу Младићу у Русији
22.02.2018
Оснивачка Скупштина Организације старјешина Војске Републике Српске у Требињу
07.03.2018
Прикажи све

Пријем код премијерке Цвијановић

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас у свом кабинету са представницима Организације старјешина Војске Републике Српске, предвођеним предсједником Организације Милованом Милутиновићем.

Састанку су поред предсједника Организације старјешина Милутиновића присуствовали потпредсједници Слободан Жупљанин и Мирко Тривић који су предсједницу обавјестили о циљевима организовања првенствено активностима усмјереним на јачање патриотске свијести и слободарских традиција те очувања Републике Српске и створених вриједности у одбрамбено-отаџбинском рату.

На састанку је било ријечи о тренутној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, те о унапређењу положаја  борачких категорија. Овом приликом указано је на потребу да сви фактори у друштву раде на очувању уставне позиције Републике Српске и њеном јачању на политичком, економском и социјалном плану.

Током састанка предсједница Цвијановић је истакла чврсту опредјељеност Владе Српске да, упркос свим изазовима са којима се сусреће, континуирано ради на побољшању животног стандарда популације која је дала немјерљив допринос у стварању Републике Српске.

error: Садржај је заштићен!!!