Захвалност учесницима конференције

Završni dokument konferencije
16.04.2019
Closing document of the Conference
28.04.2019
Прикажи све

Захвалност учесницима конференције

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
“СРЕБРЕНИЦА – СТВАРНОСТ И МАНИПУЛАЦИЈЕ”

Бања Лука
Дана: 16.04.2019. године.

УЧЕСНИЦИМА МЕЂУНАРОДНЕ НАУЧНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
„СРЕБРЕНИЦА – СТВАРНОСТ И МАНИПУЛАЦИЈЕ“

Поштовани учесници Конференције,
Изузетна ми је част и задовољство да вам пренесем искрене изразе захвалности Организатора конференције за ваше учешће на међународној научној конференцији „Сребреница – стварност и манипулације“, која је одржана у Академији наука и умјетности Републике Српске у Бањој Луци дана 12. и 13.04.2019. године.
Посебно нас радује чињеница да је ваш лични допринос кроз писање рада, који је објављен у Зборнику радова са конференције, кроз презентацију вашег рада и конструктивно учешће у расправи, дао изузетно велики допринос остваривању визије и мисије ове конференције, односно трагању за цјеловитом истином о догађајима у и око Сребренице у протеклом грађанском рату у периоду 1992 – 1995. године, на научно и стручно заснован начин.
Искрено вјерујемо да је то велики допринос истини борбе Републике Српске и српског народа у расвјетљавању свих догађаја и чињеница о догађајима у и око Сребренице у протеклом грађанском рату, а посебно догађаја из јула мјесеца 1995. године.
Такође, желимо да искажемо наше увјерење да ћемо и даље заједно радити до сазнања потпуне истине, како би заједнички живот на овим просторима у будућности био могућ.
Упућујући вам искрене изразе захвалности достављамо вам и Завршни документ конференције који је усвојен и донесен на пленарном засједању дана 13.04.2019. године.
С посебним поштовањем!

 

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР

ПРЕДСЈЕДНИК ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА

 

error: Садржај је заштићен!!!