САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ
23.10.2021
Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ
02.11.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС

Данас 29.10.2021. године у Бањој Луци је одржана Изборна Скупштина Регионалног одбора Организације старјешина војске Републике Српске Бања Лука. Сједницу је заказао Повјереник за РО Бања Лука Здравко Петровић, обзиром да је ранији предсједник Регионалног одбора Бања Лука Петар Ђуричић игнорисао одлуке органа ОСТА ВРС о припреми и провођењу изборних активности на свим нивоима организовања.

Након што је изабрано радно предсједништво, верификациона и кандидациона комисија, те записничар и овјеривачи записника, прешло се на избор органа Регионалног одбора Бања Лука. За предсједника скупштине Регионалног одбора ОСТА ВРС Бања Лука је изабран Рајко Понорац, а за замјеника предсједника скупштине је изабран Милорад Живковић. За новог предсједника Регионалног одбора ОСТА ВРС Бања Лука изабран је Здравко Петровић из , а за његовог замјеника Жељко Цвијановић.

У име ОСТА ВРС скупштини су присуствовали Мирко Тривић, потпредсједник ОСТА ВРС и чланови Предсједништва Стаменко Новаковић, Гостимир Поповић и Видоје Благојевић. Новоизабрано руководство се обавезало да ће предано радити на јачању јединства ОСТА ВРС и реализацији статутарних циљева и програмских задатака. Са данашње сједнице скупштине Регионалног одбора упућен је позив свим старјешинама војске Републике Српске да се активно укључе у јачање рада и развоја Организације.

ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРЈЕШИНА ВРС
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ

error: Садржај је заштићен!!!