САОПШТЕЊЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
21.10.2021
САОПШТЕЊЕ
23.10.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ

Дана 21.10.2021.године Предсједник Организације старјешина Војске Републике Српске Слободан Жупљанин одржао је састанак са руководством и активистима Одбора ОСТА ВРС Брчко Дистрикта. У пријатељском и конструктивном разговору Предсједник је упознао присутне са актуелном ситуацијом у Републици Српској и Организацији старјешина ВРС. Од домаћина је чуо о стању Организације у Брчко Дистрикту, те програму рада и плановима за наредни период. У разговору је истакнуто обострано задовољство текућим активностима на уређењу просторија ОСТА ВРС у Брчком и договорени су кључни задаци до краја ове године, као и основе програма рада за слиједећу годину.

Састанку су присуствовали и предсједници борачке организације и ветерана Брчко Дистрикта који су указали на добру сарадњу ових организација и ОСТА ВРС Брчко и опредјељење да ту сарадњу у будућности унапређују.

Предсједник је разговарао и са Предсједником Скупштине Брчко Дистрикта господином Синишом Милићем, кога је упознао са циљевима, плановима и задацима ОСТА ВРС Брчко Дистрикта. Постигнута је општа сагласност о значају мјеста и улоге ОСТА ВРС у Брчком, те су договорени правци сарадње у наредном периоду.

У Бања Луци, 22.10.2021.године

ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРЈЕШИНА ВРС
Служба за односе са јавношћу

error: Садржај је заштићен!!!