САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
21.10.2021
Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ
23.10.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС

Дана 21.10.2021.године Предсједник Организације старјешина Војске Републике Српске Слободан Жупљанин одржао је састанак са руководством и активистима Одбора ОСТА ВРС Брчко Дистрикта. У пријатељском и конструктивном разговору Предсједник је упознао присутне са актуелном ситуацијом у Републици Српској и Организацији старјешина ВРС. Од домаћина је чуо о стању Организације у Брчко Дистрикту, те програму рада и плановима за наредни период. У разговору је истакнуто обострано задовољство текућим активностима на уређењу просторија ОСТА ВРС у Брчком и договорени су кључни задаци до краја ове године, као и основе програма рада за слиједећу годину.

Састанку су присуствовали и предсједници борачке организације и ветерана Брчко Дистрикта који су указали на добру сарадњу ових организација и ОСТА ВРС Брчко и опредјељење да ту сарадњу у будућности унапређују.

Предсједник је разговарао и са Предсједником Скупштине Брчко Дистрикта господином Синишом Милићем, кога је упознао са циљевима, плановима и задацима ОСТА ВРС Брчко Дистрикта. Постигнута је општа сагласност о значају мјеста и улоге ОСТА ВРС у Брчком, те су договорени правци сарадње у наредном периоду.

У Бања Луци, 22.10.2021.године

ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРЈЕШИНА ВРС
Служба за односе са јавношћу

error: Садржај је заштићен!!!