САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ
17.10.2021
Грб ОСТА ВРС
САОПШТЕЊЕ
22.10.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Грб ОСТА ВРС

Данас је у Министарству рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске одржан састанак Министра рада и борачко-инвалидске заштите Душка Милуновиоћа и Предсједника Организације старјешина војске Републике Српске Слободана Жупљанина. Састанку су присуствовали и помоћник Министра за борачко-инвалидску заштиту Радомир Граонић, савјетник Министра Милан Торбица и шеф кабинета Министра Маја Радетић.

На састанку се разговарало о актуелним питањима и проблемима у раду и функционисању Организације старјешина војске Републике Српске, о програмским и оперативним активностима Организације од момента стицања статуса организације од јавног интереса, те о могућностима побољшања институционалне сарадње Министарства и Организације.

Сви учесници састанка су истакли значај мјеста и улоге Организације у даљњем развоју и заштити основних вриједности Републике Српске. Потпуно недвосмислено је изражена спремност за подршку у реализацији статутарних циљева и задатака Организације, а посебно се разговарало о могућностима подршке у реализацији конкретних пројеката везаних за протекли одбрамбено-отаџбински рат.

Предсједник Организације Слободан Жупљанин је истакао да ће Организација редовно информисати Министарство о акативностима које проводи у циљу оправдања стеченог статуса организације од јавног интереса.

error: Садржај је заштићен!!!