У поводу 12. маја – Дана Војске Републике Српске

Очувати Републику Српску…
19.02.2018
Oштро осуђујемо одлуку Уставног суда Босне и Херцеговине
22.02.2018
Прикажи све

У поводу 12. маја – Дана Војске Републике Српске

У поводу 12. маја – Дана Војске Републике Српске,

свим борцима и старјешинама Војске Републике Српске,

припадницима 3. пјешадијског (Република Српска ) пука и

грађанима, огранизацијама и институцијама Републике Српске произашлим из одбрамбено-отаџбинског рата

упућујемо искрене честитке и најбоље жеље!

Овогодишњи Дан Војске Републике Српске обиљежавамо у сложеним политичко-безбједносим приликама када одређене снаге, првенствено из Сарајева, незадовољне неоствареним ратним циљевима кидишу на Републику Српску и створене вриједности протеклог одбрамбено-отаџбинског рата, у нади да ће им се то уз помоћ међународних кругова остварити.

Покушавају нам забранити обиљежавање Дана Републике, ниподаштавају обиље-жавање Дана Војске Републике Српске и ускраћују право да користећи легитимна демократска средства, попут референдума, искажемо наше ставове и опредјељења.

Обавеза је свих патриотских снага да учине напор и спријече девастирање Републике Српске. У томе је посебна обавеза изабраних представника и институција Републике Српске те представника српског народа у заједничким институцијама Босне и Херцеговине.

Упућујући искрене честитке и изражавајући најбоље жеље позивамо Вас да заједно градимо срећну, мирну и просперитетну будућност апелујући на све патриотске снага да стану на браник отаџбине и спријече угрожавање, омаловажавања и девастирање Републике Српске.

Поздрављамо Вас мотом наше организације – ЧАСТ ЈЕ СЛУЖИТИ ОТАЏБИНИ!

 

 

ПРЕДСЈЕДНИК

Пуковник Милован Милутиновић, проф. др

error: Садржај је заштићен!!!