САСТАНАК ПРЕДСЈЕДНИКА ОСТА ВРС СЛОБОДАНА ЖУПЉАНИНА СА РУКОВОДСТВОМ РЕГИОНАЛНОГ И ГРАДСКОГ ОДБОРА ОСТА ВРС БИЈЕЉИНА

Одговор – Владо Лукић
27.08.2021
САОПШТЕЊЕ
28.09.2021
Прикажи све

САСТАНАК ПРЕДСЈЕДНИКА ОСТА ВРС СЛОБОДАНА ЖУПЉАНИНА СА РУКОВОДСТВОМ РЕГИОНАЛНОГ И ГРАДСКОГ ОДБОРА ОСТА ВРС БИЈЕЉИНА

Предсједник ОСТА ВРС Слободан С. Жупљанин одржао је данас у Бијељини састанак са руководством регионалног и градског одбора ОСТА ВРС Бијељина. Поред осталих, састанку су присуствовали предсједник РО Бијељина Јовица Марковић са члановима предсједништва РО Бијељина, предсједник градског одбора Бијељина Милан Рикић и три члана предсједништва градског одбопа Бијељина, Синиша Кајмаковић, замјеник предсједника скупштине градког одбора Бијељина, потпредсједник ОСТА ВРС Мирко Тривић и генерални секретар ОСТА ВРС Жељко Струкар.

На састанку се разговарало о актуелним питањима и проблемима функционисања ОСТА ВРС у регији Бијељина, гдје су учесници састанка међусобно размијенили одређене податке и информације и на тај начин отклонули све недоумице, непознанице и дилеме око функционисања и рада организације у регији Бијељина. Договорени су даљи кораци у реализацији планираних активности, око чега је постигнуто пуно јединство свих учесника састанка. Једногласно је констатовано да се са данашњим даном суспендују све активности свих учесника састанка које су довеле до досадашњих проблема у функционисању ОСТА ВРС Бијељина.

Такође је договорено да ће руководство градског одбора ОСТА ВРС Бијељина, у разумном року, односно 25.09.2021. године одржати изборну скупштину градског одбора Бијељина и донијети одговарајуће одлуке. Предсједник ОСТА ВРС Слободан С. Жупљанин је истакао да ће ОСТА ВРС пружити пуну подршку раду регионалног, градског и општинских одбора и тражи од истих да предано и заједно раде на даљњем развоју организације у овој регији.

Бања Лука, 13.09.2021.

error: Садржај је заштићен!!!