САОПШТЕЊЕ

Жупљанин-Драгишић: Урадити анализу прије посебне сједнице о правима бораца (ВИДЕО)
09.11.2021
ПРЕДСЈЕДНИК ОСТА ВРС СЛЛБОДАН ЖУПЉАНИН У ЕМИСИЈИ АТВ-a “ПРИЧА СЕ”
28.11.2021
Прикажи све

САОПШТЕЊЕ

Грб ОСТА ВРС

Данас 19.1.2021. године у Новом Граду је одржана Изборна Скупштина Регионалног одбора Приједор Организације старјешина војске Републике Српске. Сједницу је заказао Повјереник за РО Приједор Момир Ковачевић, обзиром да је ранији предсједник Регионалног одбора Приједор Милоја Мисирача игнорисао одлуке органа ОСТА ВРС о припреми и провођењу изборних активности на свим нивоима организовања.

Након што је изабрано радно предсједништво, верификациона и кандидациона комисија, те записничар и овјеривачи записника, прешло се на избор органа Регионалног одбора Приједор. За предсједника Скупштине Регионалног одбора ОСТА ВРС Приједор је изабран Милан Дроњак, а за замјеника предсједника Скупштине је изабран Никола Стојисављевић. За новог предсједника Регионалног одбора ОСТА ВРС Приједор изабран је Момир Ковачевић, а за његовог замјеника Миленко Блануша.

У име ОСТА ВРС скупштини су присуствовали Мирко Тривић, потпредсједник ОСТА ВРС и генерални секретар Жељко Струкар.

Новоизабрано руководство се обавезало да ће предано радити на јачању јединства ОСТА ВРС и реализацији статутарних циљева и програмских задатака. Са данашње сједнице Скупштине Регионалног одбора упућен је позив свим старјешинама војске Републике Српске да се активно укључе у јачање рада и развоја Организације.

ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРЈЕШИНА ВРС
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ

error: Садржај је заштићен!!!